Bastu

Kortfattad info på trapphusanslaget:

Bastu för medlemmar i BRF Pålsundets Bastuförening

I ARv 11 finns en bastu med dusch och relaxrum. Utanför i Långholmskanalen finns föreningens badbrygga. För att boka bastun krävs medlemskap i Bastuföreningen. För att bli medlem ska du mejla anmälan till service.stockholm@hsb.se Ange namn, adress, HSB:s tresiffriga lägenhets-nr, telefon och e-post. Du kommer få ett avtal som du ska signera. Medlemsavgiften är 17 kr/månad. Avgiften läggs på din månadsavi till bostadsrättsföreningen. Bastuföreningen kan kontaktas via mejl till bastu@palsundet.se
I Anders Reimers väg 11 finns en bastu med dusch och relaxrum och utanför i Långholmskanalen finns föreningens badbrygga. Enklast når du bastun från källaringången som vetter mot Anders Reimers väg 13.

Ytterligare info:

Man måste vara medlem i Brf Pålsundet för att bli medlem i Bastuföreningen.

Bra om du vid anmälan meddelar om du kan signera avtalet med Mobilt BankID. Om du kan det får du ett mejl som instruerar dig hur avtalet signeras digitalt. Annars skickas avtalet till dig per post.

Du bokar bastun på samma sätt som du bokar gästlägenheterna och föreningslokalen. Läs om detta under ”Boka Gemensamt Fritid” / ”Bokning”.

När du blivit medlem och bokat bastun så programmeras låssystemet så att du kan du låsa upp dörren in till bastun med en av dina nyckelbrickor som har nummer 1, 2, 3 eller 4.

0403Badbrygga