Ateljeförening

Ateljéförening bildas! 

2020-11-17 

Nu öppnar vi snart upp ateljén i gamla mangelrummet på Arv 15. Ateljén kommer ha plats för åtta medlemmar och platserna fördelas i rak turording med kösystem, så först till kvarn!

Ansökan öppnar nästa söndag, den 22/11 kl 12:00. Ansökan görs genom att skicka ett mail till atelje@palsundet.se med namn, telefonnummer och lägenhetsnummer. Medlemskapet är personligt och till för boende i Brf Pålsundet.

Som medlem har man tillgång till ateljén dygnet runt. Ateljén är ca 22 kvm och har ett litet fönster. Det kommer inte finnas några fasta platser men arbetsbord och en del förvaring för privat material och projekt. Det är upp till varje medlem att välja hur de vill använda utrymmet så länge det inte orsakar olägenhet för de andra medlemmarna.

Kostnaden är 130 kr/månad samt en engångskostnad på 1000 kr som deposition för att ge föreningen en bra ekonomisk start, som betalas tillbaka om man går ur. 

Vi har som ambition att ordna aktiviteter, kanske målarkvällar, utställningar etc. som är öppna för fler. Till en början är det en del arbete med att bygga upp ateljén. Vi ser gärna att de som går med är intresserade av att engagera sig.

/Erika, Cecilia, Johan & Magdalena